O naju

Akrobata, gimnasticarja, plesalca, žonglerja, plezalca, kaskaderja, adrenalinska odvisneža

Dva zabrita modela

Po vseh letih osebnih raziskovanj ter angažiranj v raznih plesnih in akrobatskih skupinah, ter v razlicnih športnih panogah, sva leta 2014 zacela sodelovati ter najine izkušnje in ideje združevati (kar pomeni, da vecino svojega casa skupaj trenirava po raznih športnih dvoranah), rezultat pa so mnoge izvirne akrobatske tocke, v katerih kljubujeva gravitaciji ter drugim fizikalnim zakonom, ter gledalcem jemljeva dih.

Ceprav uživava v vseh oblikah najinega dela (snemanje videospotov, reklamnih filmov, kaskaderskih kadrov…), pa nama prav gotovo najvecje veselje prinašajo nastopi v živo, saj lahko tako vidiva nasmeh na obrazih gledalcev, ki sva jim popestrila dan. In obenem upava, da sva jim v življenje prinesla tudi kako novo inspiracijo.

Kot akrobata kljubujeva fizikalnim zakonom in dnevno premikava meje zmožnosti človeškega telesa. Kot popolna športnika in adrenalinska odvisneža z najinimi ekstremnimi podvigi dvigujeva srčni utrip gledalcem, ter kot F&B Acrobatics povezujeva šport, umetnost ter show-business in s svojo energijo vedno preplaviva vsak oder.

 

A.k.a. jeklena baza, štiriindvajset-letni štajerski akrobat, gimnasticar, žongler, monociklist ter plezalec je zacel s svojo ekstremno športno kariero tik po tem ko je shodil. Obiskujoc Ljubljnsko Fakuleteto za šport, svoj prosti cas zapolnuje z vsemi možnimi razlicnimi treninigi in išce nove ekstremne dih-zavzemajoce trike in neverjetne akrobatske vešcine z vizijo prenosa znanja z osebnim pristopom na mlajše generacije in vse ostale lacne znanja.

Blaž Slanic
Akrobat

Že od malih nog je rad preizkušal svoje meje in treniral razlicne športe. Poleg karateja, capoeire, plezanja, plesa(hip hop, jazz in breakdance), cheerleadinga, akrobatike in gimnastike je Filip svoj prosti cas vnašal v nastope pred publiko in igro, za lastno doživetje in dobro voljo pa plezal na visoke adrenalinske tocke in zganjal dih-zavzemajoce norcije.

 

 

Filip Kržišnik
Akrobat

Kaj pravijo o naju?

Duos debilos. Grandes Cohones.

Vid Valič in Peter Poles

Kaj pravijo o naju?

Norca brez brez meja, najlepša hvala za spektakularen show!

Union Olimpija

Kaj pravijo o naju?

Filip in Blaž dokazujeta, da se lahko doseže in uresniči sanje z veliko trdega dela, truda in vztrajnosti.

Klemen Zupančič / DJ A-Lone